U Jakšiću otvoren frizerski salon ’Queen M’ u vlasništvu Martine Đuričić

Martina Đuričić- novi salon
(FOTO: kutjevčaki.hr)

29.3.2024. | 09:43 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 2925

Nakon šest godina rada za druge, Martina Đuričić iz Šumanovca ostvarila je svoj dugogodišnji san – otvorila je vlastiti frizerski salon. Adresa njezinog novootvorenog salona, Frizerski Queen M., je Osječka 23 u Jakšiću.

Martina ističe da je uvijek sanjala o tome da ima svoj frizerski salon, gdje će stvarati veselu i opuštenu atmosferu za svoje klijente. Odlučila je otvoriti salon upravo u Jakšiću jer je prostor bio dostupan, a istovremeno je i geografski bliži njenim klijentima koje je tijekom godina stekla svojim radom.
Njena odluka da se upusti u ovaj pothvat nije bila laka, ali uz podršku obitelji i prijatelja, Martina je odlučno krenula u ostvarenje svog sna. Njihova podrška bila je neprocjenjiva tijekom cijelog procesa samostalnog otvaranja salona.
“Sretna sam što mogu pozdraviti svoje klijente u vlastitom prostoru i pružiti im uslugu koju sam godinama usavršavala”, rekla je Martina. “Želim da svatko tko uđe u Frizerski Queen M. osjeti toplinu i ugodnu atmosferu, te da izađe osvježen i zadovoljan.”

Martini Đuričić ovim putem želimo puno sreće u ovom hrabrom pothvatu i daljnjem poslovanju.

izvor: kutjevački.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI