U četvrtak besplatna pravna pomoć u Požegi i Pleternici

Pravna pomoć
(FOTO: Thinstock)

28.11.2023. | 11:50 | IPC
Pregleda: 1343

Potrebna Vam je pomoć pri ostvarivanju vaših prava, a ne znate kome se možete obratiti? Znate li za besplatnu pravnu pomoć?

Informativno pravni centar (IPC) provodi projekt„Pravna pomoć građanima u Zapadnoj Slavoniji“ financiran od strane Ministarstva pravosuđa i uprave. Kroz navedeni projekt pruža se besplatna pravna pomoć građanima u vidu općih pravnih informacija, pravnih savjeta, sastavljanja podnesaka pred javnopravnim tijelima, Europskim sudom za ljudska prava i međunarodnim organizacijama, zastupanja u postupcima pred javnopravnim tijelima te pravnu pomoć u izvansudskom mirnom rješavanju sporova na području Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije u kojima djeluju kao jedini aktivni registrirani pružatelj primarne pravne pomoći.
Građani besplatnu pravnu pomoć mogu zatražiti priostvarivanju svojih prava iz sustava socijalne skrbi, zdravstvenog i mirovinskog osiguranja, obiteljskog prava, radnog prava, vlasničkih odnosa, osobnih stanja građana, zaštite od sklapanja prijevarnih ugovora, ovršnih postupaka te na pravnu pomoć zviždačima.


Osim u centralnom uredu u Slavonskom Brodu i područnom uredu u Novoj Gradiški, besplatna pravna pomoć pružati će se i u pravnim savjetovalištima u Požegi, Pleternici, Okučanima i Novoj Kapeli.

Pravna savjetnica IPC-a pružat će besplatnu pravnu pomoć u Požegi 30. 11.2023. godine na adresi Matije Gupca 6, u prostorijama starog Obiteljskog centra u vremenu od 9,30 do 11,30 sati.

Besplatna pravna pomoć pružat će se u Pleternici 30. 11.2023. godine u vijećnici Gradske uprave u vremenu od 12,00 do 14,00 sati.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI