Trkači AK Požega u velikom broju i sa puno uspjeha sudjelovali na Drugom ’Meridiana Slavonica trailu’

AK Požega
(FOTO: PŠS)

26.6.2023. | 12:56 | PŠS
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 2198

U subotu, 24. lipnja 2023. održan jeDrugi "Meridiana Slavonica Trail".

Utrka od 20 kilometara kretala je izLovčića, odakle se išlo šumskim putem doVijencauBrodskom Stupniku, zatim premaOriovačkom brdutePlaninarskim putem Ćosin mlin – Kasonjski vrh do Planinarskog puta Orljava – Stara Kapela – Izvor Slatinate šumskim putem doStare Kapele.
Ova utrka savršeno je spojila dva eko-etno sela –LovčićiStaru Kapelu, sela u kojima živi tek nekoliko stanovnika, gdje nema signala na telefonima i koji odišu mirom, zelenilom i svježim zrakom.
Utrka od 5 kilometara imala je start i cilj uStaroj Kapeli.Rutom se prolazilo pored vidikovaca i odmorišta, te je završavala spuštajući seKrižnim putemdo centra naselja.

Na ovim utrkama je nastupilo čakosam trkačica i trkača Atletskog kluba Požegasa odličnim rezultatima. Na 20 kmIvana Zelenikaosvojila je drugo mjesto u kategoriji žena,David Jelušićtreće iAntun Nigovićčetvrto u kategoriji muškaraca. Nastupio je još iJosip Marić.Na kraćoj staziMilka Blaževićbila je druga u kategoriji žena,Dinko Zimačetvrti u kategoriji muškaraca, a nastupili su jošTanja ParipovićiĐuro Inok.

Već idući vikend članoviAK Požeganastupit će naGarčin trailu.

izvor: sport-pozega.hr

VIŠE NA TEMU:
SPORT
ATLETIKA
POŽEGA
AK
TRČANJE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI