NASLOVNADRUŠTVO
Svi na Vincelovo u Kutjevo 19. siječnja

FOTO: M.M.

Svi na Vincelovo u Kutjevo 19. siječnja

18.1.2019. 09:31 | Mladen Mirković PREGLEDA: 1800

Kao i svake godine, tako i ove obilježava se blagdan sv. Vinka odnosno Vincelovo diljem Republike Hrvatske, a najveća vincelovska manifestacija održat će se u Gradu Kutjevu koje je najpoznatije po vinima i vinskim cestama.

Tako će se 19. siječnja od 14 sati na Trgu graševine u Kutjevu svečano otvoriti manifestacija, za tim od 14:30 sati bit će blagoslov vinograda i paljenje vincelovske vatre.

Od 15 sati za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se Tamburaši De Goto, Bisernica i Posegana do dugo u noć.


Uz zvuke tamburice, domaće specijalitete te dobru vinsku kapljicu dođite 19. siječnja na Vincelovo u Kutjevo."Pozivam sve ljude dobre volje koji su željni provoda, zabave i kvalitetne manifestacije neka dođu u Kutjevo 19. siječnja na Vincelovo kako bi uživali u našem gostoprimstvu, vrhunskoj ponudi vina i hrane.

Također pozivam sve vozače da alkohol konzumiraju u dozvoljenim količinama, a ako se možda i pretjera postoje drugi načini i modeli kako bi se sigurno došlo svojim kućama, a to su taksiji ili da netko drugi tko nije konzumirao alkohol dođe po vas." - rekao je gradonačelnik Grada Kutjeva Josip BudimirTagovi: vincelovo, kutjevo, grad