Svečana sjednica u Tehničkoj školi

6.7.2023. | 11:01

Tehnička škola Požega

Pregleda: 3117

VEZANO

Profesorica Marina Mirković iz Tehničke škole Požega sudjelovala na kontaktnom seminaru na Cipru
Preminuo poznati požeški profesor Radoica Popović
Završila je prva mobilnost ovogodišnjeg KA121 Erasmus+ projekta
DVD Lipik: 140 godina požrtvovnosti i pomicanja granica humanosti
Svečana sjednica Gradskog vijeća povodom Dana Grada Lipika
DAN GRADA KUTJEVA: Svečana sjednica Gradskog vijeća
DAN OPĆINE VELIKA: Otvorenje novog Trga i svečana sjednica
SVEČANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA PAKRAC: Projekti su pokazatelji razvoja i dobrih odnosa
Plenki i pet ministara u Pleternici na obilježavanju Dana grada, a u Požegu došao doslovno vozač tajnice zamjenika nečega
Općina Velika svečanom sjednicom, brojnim priznanjima, gostima i prijateljima obilježila 25. godišnjicu postojanja

6.7.2023. | 11:01 | Tehnička škola Požega
Pregleda: 3117

3. srpnja 2023. u Tehničkoj školi održana je svečana sjednica na kojoj su učenicima dodijeljene zaslužene pohvalnice, nagrade i priznanja, a maturantima i završne svjedodžbe o uspješno završenom srednjoškolskom obrazovanju.

Ravnatelj gospodin Zoran Galić istaknuo je kako je školska godina 2022./2023. bila je zaista uspješna za brojne učenike Tehničke škole koji su se istaknuli izvrsnim rezultatima u raznim područjima: ocjenama, županijskim i državnim natjecanjima, sportskim rezultatima, smotrama i predstavljanju škole na najbolji mogući način.

Kao i svake godine, oprostili smo se s našim maturantima i nagradili najbolje među njima. Najboljim maturantom u trogodišnjim zanimanjima proglašen je učenik Daniel Galić, titulu maturanta generacije svojim rezultatima zaslužio je učenik Bruno Samardžija, učenik Adam Marjanović nagrađen je kao najbolji u kategoriji ambasadora Tehničke škole za promicanje vizije i misije škole te sudjelovanje u EU projektima, a najbolji među brojnim sportašima je učenik Mihael Martinaš koji je proglašen sportašem godine.


Rezultati, uspjesi, nagrade i pohvale pokazatelji su koliko je ova nastavna godina bila uspješna. Učenici su se istaknuli rezultatima u brojim županijskim i državnim natjecanjima, a poseban uspjeh ostvarili su: Jan Pavić - 1. mjesto na Državnom natjecanju strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023 (disciplina Administracija IT sustava), Luka Petrović - 3. mjesto na Državnom natjecanju strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023 (disciplina Automehatronika), Lara Kordaso - najbolja članica ekipe Tehničke škole na Međunarodnom ACSL natjecanju iz informatike (kategorija Classroom Division), Ivona Šilhan - 1. mjesto na državnoj razini kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja“, Filip Čuljak - 2. mjesto na državnoj razini kviza znanja i kreativnosti „Mreža čitanja“, Marin Sabo - 7. mjesto na Državnom natjecanju „Opisujemo sustave“.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI