Stolni tenis: Ivan i David 1. ekipno, Niko Škoko Zdelar 3. na turniru u Varaždinu

Stolni tenis
(FOTO: Ustupljene fotografije)

6.11.2023. | 11:55 | R.S.
Pregleda: 1366

U Varaždinu ovoga vikenda održan je 17. međunarodni turnir Memorijal Mirko Abramović. Nastupilo je preko 300natjecatelja u tri dana takmičenja.

Klub STK Požega nastupio je sa devet takmičara od kojih je osam iz škole Dobriše Cesarić koja uvelike pomaže svojim učenicima u sportskom napredovanju.
Naši su natjecatelji nastupili u nekoliko dobnih kategorija a najbolji rezultat su ostvarili Ivan Smiljanić i David Čapanda iz Selenče u ekipnom dijelu natjecanja uvjerljivo osvojivši zlato. Niko Škoko Zdelar na svojem prvom međunarodnom nastupu uz teški svakodnevni rad osvojio treće mjesto.
Za klub su nadalje nastupili; Tom Pirc,Ivano Špehar, Škoko Zdelar Vigo , Luka Budimir , Matej Barišić, Ambruš Laura i Vujasinović Nera. Svojim pobjedama naši igrači ostvarili su značajan pomak u kvaliteti te su u velikoj i jakoj konkurenciji ozbiljnih, velikih klubova postigli velike rezultate.Prošavši svoje grupne dijelove takmičenja došli su u prvih osam ili šesnaest najboljih.Nadalje opet moramo spomenuti da je ostvareni rezultat veći zbog oskudice termina korištenja dvorane. Naime sport koji vrijedno i uporno treniramo zahtjeva treninge po dva puta dnevno što je u našemu gradu nemoguće organizirati. Isto tako imamo svakodnevni priljev novih članova koje moramo odbiti zbog nedostatka satnice korištenja dvorane.Kako sa djecom trenutno rade četiri trenera i to volonterski prepoznati smo kvalitetom kako u našem okruženju a još i više na nivou države gdje je naš rad prepoznat kao ispravan i valjan a djeca uvažavani kao ambasadori naše sredine na najvišem nivou.Zahvaljujemo se iz sveg srca roditeljima djece na pomoći i podršci, trenerima Nikolini Raguž, Zlatku Pirc i Bruni Petek na stručnom vođenju te ravnateljici škole Dobriše Cesarić.Naravno, najveće čestitke našim malim i hrabrim stolnotenisačima.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI