Srebrna medalja članovima HPD ’Sokolovac’ Požega na 9. Festivalu kulenove seke

HPD Sokolovac srebrna medalja
(FOTO: B.H.)

25.3.2024. | 09:01 | Bruno Horvat
Pregleda: 1758

Kao i prethodne godine članovi HPD "Sokolovac" Požega sudjelovali su na "Festivalu kulenove seke" kojeg zajedničkim snagama organiziraju Požeški čuvari baštine, Kronika Požeško-slavonska i KUD "Ivan Goran Kovačić" iz Velike. Na navedenu manifestaciju su se odazvali brojni ljubitelji ove gastro delicije iz pet država regije te svih 5 slavonskih županija.Između brojnih uzoraka njih 98 bio je uzorak članova HPD "Sokolovac" Požega koji je na kraju osvoji srebrnu medalju. Na opće oduševljenje i radost svih prisutnih planinara koji su i ove godine željni dobre zabave te zalogaja i kapljice pohodili ovaj događaj. Za zabavni dio programa je bio zadužen Tamburaški ansambla Safir, koji je poznatim slavonskim skladbama držao posjetitelje na nogama.

Tijekom cijele večeri planinari su sudjelovali u plesu i animaciji. Dodijeljene su brončane, srebrne i zlatne plakete, pet velikih zlata, vice šampion i naravno šampion Festivala kulenove seke. Ujedno se ocjenjivao najljepše uređen stol, dok su brojni sudionici ukrašavali svoje stolove u slavonskom ruhu. Kao i prijašnjih godina birala se ljepotica Festivala kulenove seke. Zabava i druženje su trajali do kasnih večernjih sati.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI