Slavonac Josip Čapo pobjednik 6. sezone Života na vagi: Skinuo 78,3 kilograma!


(FOTO: RTL)

21.11.2022. | 11:21 | sib.net.hr
IZVOR: sib.net.hr
Pregleda: 2108

U finalu 'Života na vagi' natjecatelji su bili spremni pokazati se u punom sjaju u studiju zagrebačkog Jadran filma, a sloga i veliko prijateljstvo među kandidatima obilježili su ovu šestu sezonu.

Prvo su svoje rezultate pokazali 14 natjecatelja nefinalista, koji su se borili za nagradu od 50.000 kuna, a potom su na scenu izašli finalisti - Lara, Boris, Josip i Roko, koji su se borili za nagradu od 150.000 kuna!

Nagradu od 50 tisuća kuna osvojio je Dalibor Kujundžić iz Vinkovaca koji je u show ušao s 158,6 kilograma, a izašao s 90.


 

Svi natjecatelji naporno su radili na sebi proteklih nekoliko mjeseci, a na tom su ih putu pratili treneri Maja Ćustić i Edo Mehmedović, koji su pohvalili kandidate. „Bili su toliko složni i bilo jako lijepo vidjeti kako su stalno zajedno i kako bodre jedni druge“, rekla je Maja, a Edo je zahvalio svima koji su bili uz njih i pomagali im. Sezona je bila posebna i zbog Izazivača, a njihova borba odvijala se osam tjedana pod budnim okom trenerice Sanje Žuljević.

Treći po od finalista redu na vaganje izašao je Josip Čapo.

Čapo dolazi iz malog slavonskog sela Feričanci, zaposlen je u tvrtki koja proizvodi cement, bavi se vinogradarstvom i ima OPG, a u show je ušao sa 172 kilograma.

 

Publika je bila oduševljena njegovom transformacijom. Otkrio je kako je vani trenirao i jeo te da je doživio ogromnu promjenu, sad mu je sve lakše - raditi, kretati se...

 

„Kad sam izašao, pojeo sam dva mala komada janjetine i nisam popio nijedan gemišt!“ priznao je i dodao da će se počastiti poslije finala. Marijana je komentirala kako bi mogao napisati knjigu o svom životu, a Čapo je bio emotivan i rekao: „Ovo je bio moj neki zadnji rat i sad hoću mir!“

Na prvom vaganju Čapo je imao 172 kilograma, a danas ima fantastičnih 93,7 kilograma! Izgubio je 78,3 kilograma i rekao: „Evo, Lara ima toliko kilograma, Laru sam skinuo s leđa!“

Od samog je početka bilo jasno da će Josip Čapo daleko dogurati. U showu je pokazao sve karakteristike pobjednika, a jednako se tako ponašao i vani.

 

Josip Čapo iz slavonskog sela Feričanci u showu 'Život na vagi', uz naporne treninge i režime prehrane, pokazao i dodatan angažman - dnevno je hodao 30 kilometara, svaki je trening dosad odradio bez previše jadikovanja, a rezultati su svakako tu.

"Novi Čapo je sretniji, zadovoljniji, u nevjerojatnoj kondiciji, i sam se tome čudim. Novi Čapo je napravio 250 kilometara ovaj tjedan. To ne mogu vjerovati“, rekao je Čapo nakon pretposljenjeg ciklusa, u kojem je razvalio.

(IZVOR: www.sib.net.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI