Škola plivanja u Požegi okupila oko 300 polaznika


(FOTO: M.M.)

10.7.2018. | 08:23 | pozega.hr
IZVOR: pozega.hr
Pregleda: 6307

Na požeškim gradskim bazenima vrlo je živo još od početka lipnja kada je otvorena ovogodišnja sezona kupanja, a od ovoga tjedna s radom je krenula i škola plivanja koju organizira Požeški sportski savez.- Hvala roditeljima koji imaju povjerenja u ove ljude, oni su stručni i educirani i sigurno će vašu djecu osposobiti da u najkraćem vremenu svladaju sve prepreke kako bi bili pravi plivači. Požega ima dugu tradiciju plivanja i svojih bazen, a sada kada imamo nove, naša je obveza vama mladima omogućiti sustavno plivačko educiranje– poručio je gradonačelnik Darko Puljašić, koji je na otvorenje škole plivanja došao u društvu svojih zamjenika Maria Pilona i Ferdinanda Trohe.

Kako je rekao voditelj Alen Ivanović, svaki dan se prijavljuje novi broj djevojčica i dječaka, tako da sada školu pohađa oko 280 djece. Polaznici će proći sveukupno 30 sati obuke koja je podijeljena u kategorije neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. S polaznicima rade profesori tjelesne i zdravstvene kulture s višegodišnjim iskustvom u radu škole plivanja.Upisi traju do kraja tjedna zaključno s petkom, 13. srpnja, a cijena je 150 kuna. Mogu se upisati djeca koja su stara najmanje 4 godine. Polaznici Škole plivanja u cijeni imaju i ulaznicu na bazen tijekom srpnja.VIŠE NA TEMU:
PLIVANJE
ŠKOLA
BAZENI
POŽEGA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI