Rođendansko iznenađenje gradonačelnika Josipa Budimira

Rođendansko iznenađenje
(FOTO: kutjevački.hr)

9.3.2024. | 19:26 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 5528

Da kutjevački gradonačelnik Josip Budimir itekako cijeni vrijedne poduzetnice sa svog područja, potvrđuje i današnja rođendanska gesta. Cvijećem je na njezinom radnom mjestu iznenadio Mariju Ribičić, uglednu i uspješnu vlasnicu OPG Ribičić iz Grabarja koja se bavi proizvodnjom sira. Srijedom i subotom Marija svoje domaće sireve prodaje na tržnici u Pleternici pa je tako i za svoj 43. rođendan s osmjehom na licu i uvijek lijepim riječima dočekivala kupce.

Marija Ribičić majka je trojice sinova, Mihaela, Stjepana i Fabijana. Sa suprugom Ivicom sinove uče najvažnijim životnim vrijednostima, biti vrijedan i pošten. A upravo je takva i sama. Izuzetno vrijedna, uvijek vedra i nasmijana. Njezin radni dan počinje dok mnogi vjerojatno još spavaju, čak i prije svitanja, jer posla je puno. Brine o 50 krava, proizvodi sireve koji su traženi diljem Hrvatske te uz sve to brine o cijelom domaćinstvu. I tako svakodnevno do kasnih večernjih sati. Uz sve to, Marija odlazi prodavati i na sajmove. Ne čudi stoga što je 2015. godine proglašena najuzornijom seoskom ženom u Hrvatskoj.

Cvijeće kojim ju je danas iznenadio kutjevački gradonačelnik znak je pažnje za sve što Marija čini za svoj kraj ne samo proizvodima i radom, već i iznimnim doprinosom u očuvanju tradicije i kulture kutjevačkog kraja.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI