Reklamni pano žurno uklonjen

FOTO: 034 portal/ Čitatelj

17.6.2024. | 08:41 | Redakcija 034 portal
Pregleda: 9958

Nakon jučerašnjeg članka pod naslovom: Gradska uprava i Konzervatori vuku Požežane za nos?!?! u kojem smo kritizirali postavljanje reklamnog panoa na samom Trgu Svetog Trojstva u Požegi, a koji je tamo bio šaka u oko, danas u jutarnjim satima reklamni pano je vjerojatno potaknut medijskim natpisima i natpisima na društvenim mrežama promptno i uklonjen.

Podsjetimo, svojedobno su iz Konzervatorskog odjela u Požegi zabranili postavljanje autobusne stanice ili klupe za građane i umirovljenike uz Crkvu Svetog Duha u Požegi pod izlikom “nagrđivanja vizure grada i Trga…”. Zanimljivo, s druge strane isti taj Konzervatorski odjel dozvolio je postavljanje panoa za suzbijanje komaraca na Trgu svete Terezije Avilske, tik do Katedrale ili najveće "umjetnine" u Požeštini koja se nalazi u Primorskoj, a koji eto “ne nagrđuju” vizure grada.

Posljednja situacija s reklamnim panoom na Trgu s pravom je užarila društvene mreže te je bila kap koja je prelila čašu, a nejasno je je li netko to “blagoslovio” ili se jednostavno dogodio propust zbog nemara ili nekog drugog razloga.


Za javašluk ne postoji opravdanje, a jedina ispravna odluka bila je ukloniti pano što je i učinjeno, a bila bi ispravna odluka ukloniti i njihove nalogodavce. Gradski proračun zasigurno neće propasti zbog desetak eura mjesečno, a nadamo se da je ovo bila i svojevrsna pouka gradonačelniku Željku Glaviću te pročelniku Konzervatorskog odjela u Požegi Žarku Španičeku da ne mogu činiti što i kako im se prohtje.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI