Poznati Slavonac napušta RTL Direkt, a evo i koji je razlog...

Zoran Šprajc
(FOTO: RTL)

19.1.2022. | 11:28 | Andrea Lužanac
Pregleda: 25232

Za one koji nisu znali, poznati voditelj RTL Direkt-a rodom dolazi iz Slavonskog Broda. Rođen je 1968. godine u Slavonskom Brodu te ondje završava osnovnu i srednju školu, a sada napušta RTL Direkt.

Zoran je za RTL ispričao kako priprema novi projekt te kako će za njega 2022. godina biti posebno izazovna, a možda čak i najizazovnija do sada.

"Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru", ističe Zoran Šprajc.


Detalje o projektu Zoran pak nije htio otkrivati, ali je otkrio kako će isti biti prilagođen njegovom uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje. Nadodao je kako je njegov projekt mnogo zahtjevniji nego što je to bio RTL Direkt.

Otkriva kako ga taj projekt u isto vrijeme veseli i poprilično plaši
"Teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica", ističe Zoran.

Zoran je nerijetko tijekom vođenja emisije znao biti i komičan, pa je tako i sam RTL Direkt bilo zanimljivije gledati. Vjerujemo kako ni RTL Direkt bez Zorana neće biti isti. Ipak, bilo kako bilo, redakcija 034portala želi Zoranu puno sreće i uspjeha u novom projektu, pa kakav god on bio.


VIŠE NA TEMU:
BROĐANIN
ZORAN ŠPRAJC

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI