Požežani ostvarili odlične rezultate na natjecanju ʺNajjači Turopoljac 2018.ʺ

Požežani ostavrili odlične rezultate na natjecanju ʺNajjači Turopoljac 2018.ʺ
(FOTO: R.M.)

1.10.2018. | 14:07 | Robert M.
Pregleda: 4275

U nedjelju 20.9.2018. u Velikoj Gorici održano je natjecanje u powerliftingu i bench press-u "Najjači turopoljac 2018." u organizaciji Hrvatskog powerlifting saveza i  kluba Spiritus fortis.

Požeški powerlifting klub Body Art, predstaljali su junior Antonio Miletić i teškaš u bench pressu Darijo Marković. Naši ostali natjecatelji su na odmoru od Europskog prvenstva, prolaze prve studenske dane van Požege ili su, nažalost, zbog ozljede preskočili ovo natjecanje.
Zato su Antonio i Darijo odlično odradili natjecanje. Antonio je pobijedio u svojoj težinskoj kategoriji i po disciplinama uzeo još jedno zlato i dva srebra (među juniorima). Trener Međugorac je posebno zadovoljan jer je popravio svoj čučanj i podigao prvi puta 110 kg (imao je 67,3 kg na službenom vaganju) uz 75 kg bench press i 145 kg u mrtvom dizanju.
Teškaš Darijo imao je svoj dan podigavši osobni rekord od 160 kg u bench pressu. Ovaj mladi tata blizanaca je odlično dizao i iz pokušaja u pokušaj, bilo je jasno da je to bio njegov dan. Osim zlata u kategoriji osvojio je i broncu u apsolutnoj kategoriji.

Sada slijedi kratki odmor i onda kreću pripreme za državno prvenstvo u 12 mjesecu.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI