POŽEŽANI OPREZ: Žena u Požegi lažno skuplja novac za gluhe i nagluhe osobe te upisuje vaše podatke


(FOTO: 034portal)

10.11.2022. | 12:29 | Andrea Lužanac
Pregleda: 4266

U današnje vrijeme nije rijetkost da nailazimo na osobe koje prose na ulici i u tome dapače ne vidimo nikakav problem, ako je zaista potrebno svatko će pomoći. Ipak, problem je u tome kada se ljudi pozivaju na osobe koje su bolesne i lažno prikupljaju novac za iste. 

Upravo danas dogodila se ista situacija u Požegi, kada je nepoznata žena zaustavila jednu članicu požeške Facebook grupe. Kako kaže, predstavila joj se kao osoba koja skuplja novac za gluhe i nagluhe osobe te na papir zapisuje vaše ime, prezime i iznos donacije.  

"Danas sam se čula s Hrvatskim savezom gluhih i nagluhih, kažu da niti jedna udruga gluhih i nagluhih ne skuplja novac na taj način.", istaknula je Požežanka. 


O ovoj još jednoj prijevari oglasili su se i iz Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih te su na svojoj stranici objavili kratku i važnu obavijest za građane.Podsjetimo, proteklih dana već smo pisali o tome kako nepoznati muškarac lažno prikuplja novac za Požežanku Martinu Šimić. Prema tome, pazite kome dajete svoj novac i svoje podatke.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI