Požeška e-tržnica: Cjelokupna ponuda Gradske tržnice Požega dostupna je i na web-u

e-tržnica
(FOTO: promo)

1.6.2020. | 10:59 | Promo članak
Pregleda: 3515

Želite li saznati gdje i po kojoj cijeni kupiti domaće jabuke, jaja, sir, mrkvu, krumpir, svježe meso, med, rasadu pa i cvijeće najjednostavniji je način da posjetite e-tržnicu Komunalca Požega d.o.o.

Ideja za pokretanjem online tržnice je nastala zbog pandemije koronavirusa kada je odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske privremeno zabranjena prodaja na tržnicama. Želja je bila pomoći OPG-ovima s područja Požeštine da što lakše prebrode poteškoće koje su imali zbog nemogućnosti prodaje na tržnici, ali i kupcima koji imaju naviku kupovanja na tržnici da lakše dođu do željenih proizvoda. E-tržnica aktivna je i dalje, a ponuda se može pogledati na linku www.komunalac-pozega.hr/etrznica. Korisnici koji e-tržnici žele pristupiti na svojim mobilnim uređajima mogu besplatno skinuti aplikaciju u App Storeu ili iTunesu. U tražilicu je dovoljno upisati "gradska tržnica" ili "tržnica požega".

- E-tržnica našim je zakupcima dodatna pogodnost uz ugovor o godišnjem zakupu klupa u prostoru Gradske tržnice Požega kojom upravlja Komunalac Požega d.o.o. U aplikaciju samostalno mogu unositi svoje proizvode, dodavati cijene i fotografije te oglašavati akcije. Za one koji se ne služe internetom taj dio posla odrađujemo mi u Komunalcu. Pojedini zakupci nude mogućnost dostave na kućni prag, dok nekima e-tržnica služi kao svojevrstan katalog proizvoda koje nude na prodaju u prostoru tržnice na Trgu Sv. Trojstva – pojašnjava Josip Vitez, direktor Komunalca Požega d.o.o.


- Ove smo godine sanirali krov tržnice, oličili zidove te osvježili prostor bannerima kako bi se i prodavači i kupci osjećali ugodnije. Planova ima još i vjerujemo da ćemo ih u suradnji s Gradom Požega uspješno realizirati – poručuju iz Komunalca..


Komunalac Požega d.o.o. svake godine organizira na tržnici druženje s građanima uz podjelu edukativnih letaka i platnenih torbi za kupovinu kako bi potaknuli građane da se vrate nekadašnjim navikama kupovine domaćih proizvoda od provjerenih proizvođača te se tako hrane zdravije, ali i pomažu opstanak poljoprivrednih gospodarstava.

Gradska tržnica Požega ima više od 30 zakupaca koji prodaju voće i povrće uzgojeno u vlastitim vrtovima i plastenicima.

Radno vrijeme tržnice je od ponedjeljka do subote od 8 do 13 sati. Prije odlaska na tržnicu ponudu i cijene pogledajte na linku www.komunalac-pozega.hr/etrznica


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI