Požega domaćin KUP-a Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom

KUP boćanje
(FOTO: Pszupanija.hr)

30.10.2023. | 11:02 | PSŽ
IZVOR: pszupanija.hr
Pregleda: 1637

Boćarski klub osoba s invaliditetom „Nada“ Grada Požege i Požeško-slavonske županije bio je ovogodišnji domaćin KUP-a Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. Natjecanje održano u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc okupilo je tridesetak natjecatelja iz 11 klubova pristiglih iz svih krajeva Republike Hrvatske.- KUP Hrvatske održavamo svake godine u nekom drugom gradu. Ove godine smo u Požegi i želim zahvaliti domaćinu na uvijek izvrsnoj organizaciji. Svima želim puno uspjeha i neka nas dobro raspoloženje prati tijekom cijelog dana natjecanja – rekao je predsjednik Hrvatskog boccia saveza, Damir Juren.

Podršku sudionicima, koji su se natjecali u četiri kategorije, dali su zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, zamjenik gradonačelnika Grada Požege Borislav Miličević, tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović te Ibro Huseljić, predsjednik Udruge gluhih i nagluhih osoba Grada Požege i županije Požeško-slavonske.- Zaista je lijepo vidjeti vas sve koji ste aktivni u ovom sportu u ovolikom broju. Svima vama želim puno sportskog uspjeha, ugodnog druženja i da ponesete samo lijepe uspomene iz naše Požege i Požeško-slavonske županije – rekao je zamjenik požeško-slavonske županije Ferdinand Troha prilikom otvorenja natjecanja.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI