NASLOVNAPOLITIKA
POŽEGA - PLETERNICA: Jedni milom, drugi silom... i tako dalje!

FOTO: 034 Portal

POŽEGA - PLETERNICA: Jedni milom, drugi silom... i tako dalje!

13.1.2019. 22:08 | Ante Mandarić PREGLEDA: 7440

Kako se može vidjeti u Industrijskoj ulici u Požegi, požeški inkubator, s pravom nazvan "ljubičastom ljepoticom", nikao je od ljeta do Božića, te je u doista rekordnom vremenu sređen izvana i iznutra.

Apsolutno je pohvalno za tvrtke koje su bile izvođači radova, moramo priznati, no ima li taj rekordni vremenski rok završetka radova veze s posjetama gradilištu (samoprozvanog dipl. ing.) gradonačelnika Puljašića ili u pozadini leži nešto drugo, nije nam poznato.

Evo nekoliko činjenica našim čitateljima za razmišljanje. Dakle, požeški inkubator je završen nakon par mjeseci i za njegove radove naplaćeno je siromašnih 17 milijuna kuna, dok se u Pleternici radovi manjeg zahvata (ima ih i u Požegi) vuku u nedogled. Nisu nam poznati niti razlozi za to.
U Pleternici je najupadljivije to što se u isto vrijeme odvijaju izgradnje nekoliko projekata i, ako nastave ovim tempom, bit će gotovi tamo negdje 2032. godine. Ne znamo je li bi se pleternički radovi ubrzali da gradonačelnica Jozić također svakodnevno obilazi svoje "bauštele" kao što je to radio (bar kako se prema javnosti interpretira) gradonačelnik Puljašić??!Ove činjenice može primijetiti svatko tko redovno prolazi kroz Pleternicu i požešku Industrijsku zonu, a koja je prava istina iza ove situacije, ne znamo, no činjenice su očite i možete sami pratiti kad je neki posao počeo, a kad završio.


Je li se ovo doista gradi novi trg ili crkva u Pleternici??

U utorak ćete moći kod nas na 034 portalu ekskluzivno čitati o daljnjim zanimljivim novostima iz Pleternice, najviše o poznatoj pleterničkoj tvrtki Arbiana d.o.o. (čiji je pozadinski vlasnik požeški magnat) koja je sasvim slučajno dobila 15.223.443.00 kuna... Bit će to zanimljiva priča o uspjehu jedne grupacije koja na genijalan i uspješan način dobiva višemilijunske iznose za svoje projekte.

A u petak objavljujemo zanimljivu listu svih privatnih tvrtki i osoba iz Požeštine koji su dobili novac iz nekih projekata.
Tagovi: inkubator, poduzetnički, požega, gradnja, pleternica, puljašić, jozić