POŽAR U VETOVU: Na groblju izgorjeli stari lampioni, buketi i vijenci

U požarima u Lukaču i Kutjevu gorjelo sijeno i strnište
(FOTO: M.B.)

17.10.2022. | 10:34 | PU požeško-slavonska
Pregleda: 2612

Požar na otvorenom prostoru

U nedjelju 16. listopada 2022. oko 18 sati u mjestu Vetovo na mjesnom groblju, na neutvrđeni način je došlo do požara na prilikom čega su izgorjeli stari lampioni, buketi i vijenci.

U prometnim nesrećama ozlijeđene dvije osobe


U nedjelju 16. listopada 2022. oko 15 sati u blizini mjesta Gradište, 22-godišnji vozač upravljao je motociklom marke „Honda“, požeških registarskih oznaka, te je uslijed neprilagođene brzine došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja motocikla i silaska na putnu bankinu te udara u metalni stup prometnog znaka u vlasništvu


„Hrvatskih cesta“. Nakon toga se motocikl nastavio nekontrolirano voziti po travnatoj bankini te je došlo do odbacivanja motocikla i vozača na stablo. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 17.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Fratrovica i Grgurevski put, 70-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja skrenuo je ulijevo te uslijed nekretanja kolnikom sišao na putnu bankinu prilikom čega je došlo do prevrtanja vozila na bok i krov. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodile su se i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Matije Gupca, u mjestima Sulkovci i Ramanovci i u Požegi u Vukovarskoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u Lipiku u Ulici Marije Terezije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI