Postavili novu, a staru uličnu rasvjetu bacili na divlji deponij kod Vetova

Ulična rasvjeta bačena na divlji deponij
(FOTO: 034 portal)

15.5.2024. | 13:24 | 034 portal
Pregleda: 4460

Grad Kutjevo je još krajem prošle godine obavještavao mještane o zamjeni starih rasvjetnih uličnih lampi novim solarnima. Upravo jedna takva obavijest objavljena je na portalu kutjevački.hr 8.12.2023. godine.Kao što se može pročitati iz priopćenja, građani Kutjeva i mještani okolnih mjesta obaviješteni su o zamjenama postojećih uličnih rasvjeta solarnima te ih se moli za razumijevanje jer neke lampe neće biti u funkciji.


No, čini se da su oni koji su obavljali posao zamjene lampi jednostavno odlučili stare baciti, ni manje ni više, nego na divlji deponij u blizini Vetova.


Prvo da naglasimo da smo zgroženi saznanjem da divlje odlagalište smeća u tom dijelu kod Vetova postoji godinama, a zatim da izrazimo nevjericu da se ovo zaista dogodilo.Fotografije ne lažu, doista je stara rasvjeta bačena na ilegalno smetlište, iako grad Kutjevo od siječnja 2022.godine (dakle, više od 2 godine) ima Reciklažno dvorište. Tko je to napravio i zašto, ne znamo, no sigurni smo da će se krivci prepoznati. Isto tako, očekujemo od nadležnih da riješe pitanje ovog divljeg deponija.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI