Policijski službenici sudjelovali na obilježavanju Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Obilježavanja nacionalnog dana borbe nasilja nad ženama
(FOTO: PU PSŽ)

22.9.2023. | 16:01 | PU PSŽ
Pregleda: 1008

U petak 22. rujna 2023. u pješačkoj zoni u Požegi organizirano je obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Na navedenom obilježavanju sudjelovali su policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske, predstavnici Obiteljskog centra, Sigurne kuće Požeško-slavonske županije, Županijskog tima za sprečavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji Požeško-slavonske županije te predstavnici organizacija civilnog društva.
Voditeljica Županijskog tima za sprečavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji Požeško-slavonske županije Mirjana Jugović naglasila je da žele građanima učiniti dostupne informacije o sustavu zaštite i podrške ženama žrtvama nasilja te da je cilj obilježavanja ovog dana senzibiliranje društva s problematikom nasilja nad ženama i slanje poruke da se nasilje ne smije ignorirati i tolerirati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI