Pogledajte tjednu ponudu poslova na području naše županije


(FOTO: Pixaby)

30.9.2023. | 09:39 | posao.hr
IZVOR: posao.hr
Pregleda: 2292

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

BONTECH RESEARCH CO d.o.o. zapošljava Otoakustičara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Pakracu. U opisu posla se nalazi testiranje sluha i prodaja slušnih aparata klijentima te maloprodaja dodataka prehrani, dijabetičkog i ortopedskog asortimana i rad u internoj bazi podataka. Prijaviti se možete do 10.10.2023. putem linka.

EMBER KAMIN d.o.o. zapošljava Radnika za bojanje metalnih dijelova (m/ž). Mjesto rada je Velika. U opisu posla je bojanje metalnih dijelova za kamine. Poslodavac osigurava u cijelosti isplaćenu naknadu za troškove prijevoza. Prijavite se putem linka do 08.10.2023.


LJEKARNE TRIPOLSKI zapošljava Farmaceutskog tehničara (m/ž) u Jakšiću. Opis posla uključuje izdavanje bezreceptnih ljekova i dodataka prehrani, prodaju medicinskih proizvoda uz edukaciju pacijenata o pravilnoj uporabi, izradu magistralnih i galenskih pripravaka, te ostale poslove farmaceutskog tehničara. Prijaviti se možete do 20.10.2023. putem linka.


Workforce Ljudski Potencijali zapošljava Održavatelja / Bravara (m/ž) u Lipiku. Poslodavac omogućuje dinamično i kreativno radno okruženje, bonuse ovisno o ostvarenim rezultatima rada, subvencioniran topli obrok i plaćen prijevoz. Prijavite se putem linka do 04.10.2023.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) u Čakovcu. Opis posla uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Od kandidata se očekuje posjedovanje razvijenih komunikacijskih vještina te marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Prijavite se na linku do popune radne pozicije.

Makpharm d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu te istočnoj i centralnoj Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. U opisu posla nalazi se promocija lijekova u distribuciji tvrtke. Poslodavac nudi stimulativna primanja te službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Blagajnika / Komisionara (m/ž). U opisu posla se nalazi sortiranje i slaganje robe unutar veleprodajnog centra te utovar, istovar i komisioniranje robe. Poslodavac omogućava atraktivne stimulacije ovisno o radnom učinku te mnoge pogodnosti tijekom cijele godine poput božićnice, uskrsnice, dara za djecu, regres, itd. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 15.10.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German language (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na njemačkom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Poslodavac nudi rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 25.10.2023.

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI