Pogledajte ovotjednu ponudu poslova na području naše županije

Posao
(FOTO: PR)

20.4.2024. | 09:13 | PR
IZVOR: posao.hr
Pregleda: 3564

Pronađite svoju sljedeću priliku na posao.hr. Ovdje vas čeka 10 izabranih pozicija za ovaj tjedan!

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

TOMISLAV, obrt za proizvodnju i usluge traži Kuhara (m/ž) za rad u Požegi. Posao uključuje pripremu i usluživanje hrane i pića prema dnevnim menijima i jelovniku u restoranu Calimero, Pavla Radića 2, Požega, pripremu namirnica i njihovu toplinsku obradu te održavanje visokih higijenskih standarda i čistoće prostora i pribora. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.


PORIN raspisuje natječaj za radno mjesto Konobara (m/ž). Posao uključuje pripremu, prodaju i posluživanje toplih i hladnih napitaka iz ponude caffe bara te izdavanje i naplatu računa klijentima. Poslodavac nudi neto plaću od 900 €. Potrebna je srednja škola s 3 ili 4 godine obrazovanja te godinu dana radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 24.4.2024.


Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Prodajnog savjetnika u T-Centru (m/ž) za rad u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Velikoj Gorici i Požegi. Posao uključuje savjetovanje korisnika o proizvodima i uslugama Hrvatskog Telekoma, prodaju proizvoda i usluga, podršku korisnicima te ostvarivanje ciljeva. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Revero j.d.o.o. traži Administratora prodaje (m/ž)za posao u Pleternici. Posao uključuje vođenje analitičkog knjigovodstva, izradu i kontrolu naloga za plaćanje, izradu izvješća te komunikaciju s kupcima. Potrebno je visoko obrazovanje, odlično znanje engleskog ili njemačkog jezika, vještine rada s MS Office paketom te stručno znanje iz financija i računovodstva. Prijavite se putem linka do 3.5.2024.

Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Osijeka, Đakova, Našica, Vukovara i Vinkovaca. Posao uključuje razvoj poslovanja i širenje tržišta, s fokusom na rezultate i izvrsne komunikacijske vještine. Nudi se atraktivna fiksna primanja, bonuse, potpuna naknada putnih troškova i smještaja te inicijalni trening. Prijavite se putem linka do 24.4.2024.

PETROL d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad na benzinskoj postaji u Požegi. Posao uključuje ponudu i prodaju robe i usluga, izvođenje svih postupaka na prodajnom mjestu, zaprimanje goriva, poštivanje propisa o protupožarnoj zaštiti i zaštiti okoliša te sigurno rukovanje prehranom. Nudi se rad na puno radno vrijeme uz mogućnost prijevoza. Prijavite se putem linka do 26.4.2024.
Obiteljski dom Velika traži Medicinsku sestru (m/ž) za njegu i skrb korisnika doma u Velikoj, Požeško-slavonska županija. Posao je na puno radno vrijeme, a prijevoz je djelomično osiguran. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

SATURO d.o.o. traži Vozača teretnog vozila (m/ž) s prikolicom za posao u Požegi, Požeško-slavonska županija. Posao uključuje prijevoz u tuzemnom prometu (kiper). Potrebno je minimalno 1 godina radnog iskustva, vozačka dozvola CE kategorije, kao i važeća kartica vozača i COD95. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Ugostiteljski obrt HOOKAH u Pakracu traži Dostavljača hrane (m/ž). Posao obuhvaća dostavu hrane na adresu naručitelja. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme uz mogućnost povećanog opsega posla. Radno vrijeme je puno, a prijevoz je osiguran u cijelosti. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI