Pogledajte ovotjednu ponudu poslova na području naše županije

Posao
(FOTO: posao.hr)

2.12.2023. | 08:29 | PR
IZVOR: posao.hr
Pregleda: 2499Najnovije vijesti s tržišta rada dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

Johnson Controls traži stručnjaka za naplatu i unos narudžbi s nizozemskim (m/ž). Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Tvrtka nudi 3000 € bonusa za pridruživanje. Za ovu poziciju neophodno je tečno poznavanje nizozemskog i engleskog jezika. Odgovornosti ove pozicije uključuju upravljanje i obradu naloga. Prijavite se putem linka do 31. prosinca 2023.


PEKAR d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač lakog dostavnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Požega. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. U opis posla spada dostava robe u maloprodajne objekte. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i vozačku dozvolu B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 09.12.2023.


SLAVONIJA KLAS j.d.o.o. traži osobu na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Velika. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada usluživanje kupaca, zaprimanje i popunjavanje robe na policama. Kandidat treba imati izražejne prodajne vještine i završenu trogodišnju srednju školu. Prijavite se na link do 08.12.2023.

LJEKARNA ŠKOKO POŽEGA zapošljava na poziciji Farmaceutski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Požega. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Idealan kandidat je osoba sa završenim redovnim četverogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem smjera farmaceutski tehničar, položenim stručnim ispitom i godinom dana radnog iskustva. Prijavite se na link do 15.12.2023.

CESTE POŽEGA d.o.o. zapošljava na poziciji Automehaničar (m/ž). Mjesto rada je Požega. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Opis posla je servis i održavanje kamiona i bagera. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 14.12.2023.

PRIUS MREŽA d.o.o. traži osobu na poziciji Pomoćni građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada je Požega. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Opis posla je obavljanje pripremnih i pomoćnih građevinskih radova. Kandidat treba imati završene niže razrede osnovne škole. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 11.12.2023.

Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik traži osobu na poziciji Odgajatelj (m/ž). Mjesto rada je Lipik. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada skrb o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Idealan kandidat ima minimalno višu ili prvostupanjsku razinu obrazovanja i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 08.12.2023.

OBITELJSKI DOM ZA MENTALNO OŠTEĆENE ODRASLE OSOBE zapošljava na poziciji Njegovatelj (m/ž). Mjesto rada je Sapna. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla spada pomaganje starim, bolesnim i invalidnim osobama na razne načine (kuhanje hrane, vođenje higijene i pomoć pri kretanju). Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se putem linka do 11.12.2023.

NAŠ DOM NAMJEŠTAJ d.o.o. traži osobu na poziciji Prodavač namještaja (m/ž). Mjesto rada je Požega. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Za ovu poziciju potrebno je imati godinu dana radnog iskustva i završenu trogodišnju srednju školu. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka do 15.12.2023.

UGOSTITELJSKI OBRT DRAGEC traži osobu na poziciji Konobar (m/ž). Mjesto rada je Požega. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.U opis posla spada priprava toplih i hladnih pića. Kandidat za ovu poziciju treba imati završenu trogodišnju srednju školu i dvije godine radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 21.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!


VIŠE NA TEMU:
POSAO
PONUDA
PSŽ
ZAPOŠLJAVANJE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI