Pogledajte ovotjednu ponudu poslova u Požeško-slavonskoj županiji

Posao
(FOTO: Posao.hr)

18.8.2023. | 09:43 | posao.hr
IZVOR: posao.hr
Pregleda: 5376

S pr(a)vog mjesta u potrazi za poslom - portala posao.hr dolazenajnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. U opisu posla nalazi se gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan je kandidat aktivni vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije i izvrsne komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

​Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. klijenta, kompaniju STUDENAC zapošljava Operatera u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Lipik, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, bonuse ovisno o ostvarenim rezultatima i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.


ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava PHP Backend Developera (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Radi se o zadacima poput razvojanovih značajki u platformi za e-commerce. Poslodavac nudi konkurentnu plaću, besplatne edukacije i teambuilding aktivnosti. Prijavite se putem linka.


​​Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Savjetnik za podršku korisnicima na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada uključuje cijelu Hrvatsku. U opisu posla nalazi se stručna pomoć u rješavanju poteškoća s proizvodima ili uslugama kompanije. Poslodavac osigurava konkurentna fiksna primanja s mjesečnim bonusima ovisno o učinku. Prijaviti se možete do 30.08.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona s labudicom za specijalne terete (m/ž). Ovaj se posao obavlja u cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi prijevoz specijalnog tereta u međunarodnom prometu (EU i treće zemlje). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

​Globalna hrana d.o.o. / McDonaldʼs zapošljava Studenta za rad u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi osiguranu radnu uniformu, stjecanje radnog iskustva, edukaciju i mogućnosti osobnog razvoja. Prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

​WEBER ESCAL d.o.o. traži Distributera / Dostavljača reklamnih letaka (m/ž). U opisu posla nalazi se dostava reklamnih letaka u poštanske sandučiće klijenata. Za ovaj su posao potrebna 2 djelatnika, a prethodno radno iskustvo nije uvjet. Mjesto rada je Požega. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Lav j.d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Požega. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. U opisu posla nalazi se posluživanje jela i pića. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno te djelomično pokriva troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

AGRO MLADOST d.o.o. traži Poslovođu poljoprivredne ljekarne (m/ž). Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za sklapanje ugovora te obavlja poslove poput prodaje sjemena, gnojiva i zaštitnih sredstava. Mjesto rada je Požega. Prijaviti se možete do 23.08.2023. putem linka.

Astellas traži kandidata za poziciji Key Account Manager (m/ž). Glavne odgovornosti ove pozicije su održavanje odnosa s grupama doktora i HC profesionalcima te razvijanje strategija za popularizaciju farmaceutskih proizvoda kompanije. Mjesto rada uključuje Više lokacija u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 02.09.2023. putem linka.

Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI