Podivljala zbog reda u Hrvatskoj pošti pa izvrijeđala djelatnice: ‘Kurva mala, kobila, majmun’!

30.3.2023. | 10:49

Danica.hr
IZVOR: Danica.hr

Pregleda: 4162

HP
(FOTO: likemetkovic.hr)

30.3.2023. | 10:49 | Danica.hr
IZVOR: Danica.hr
Pregleda: 4162

Željka (55) poglašena je krivom i osuđena zbog nereda kojeg je počinila upoštanskom uredu u Đurđevcuu siječnju oko 13.55 sati.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir na način da jevikala i galamila na Dubravku (37) iz Đurđevcavrijeđajući je pogrdnim riječima: ‘Govno, pi*ka ti materina’ i slično, smatrajući da je stala u red ispred nje”.

“Kad je djelatnica Hrvatske pošte Petra (26) opomenula okrivljenu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na Petru vrijeđajući je riječima: ‘Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun’ i drugo.


Okrivljena je vikala i na drugu djelatnicu Božicu (52), riječima: ‘Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoritišta ja trebam popuniti’ jer joj je Božica rekla da je potrebno popuniti obrazac. Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navodi se u presudi.

Sudac je Željkukaznio sa 60 euraza remećenje javnog reda i mira te mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i Željka se na nju može žaliti.

(Izvor: Danica.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI