Podivljala zbog reda u Hrvatskoj pošti pa izvrijeđala djelatnice: ‘Kurva mala, kobila, majmun’!

30.3.2023. | 10:49

Danica.hr
IZVOR: Danica.hr

Pregleda: 4504

HP
(FOTO: likemetkovic.hr)

30.3.2023. | 10:49 | Danica.hr
IZVOR: Danica.hr
Pregleda: 4504

Željka (55) poglašena je krivom i osuđena zbog nereda kojeg je počinila upoštanskom uredu u Đurđevcuu siječnju oko 13.55 sati.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir na način da jevikala i galamila na Dubravku (37) iz Đurđevcavrijeđajući je pogrdnim riječima: ‘Govno, pi*ka ti materina’ i slično, smatrajući da je stala u red ispred nje”.

“Kad je djelatnica Hrvatske pošte Petra (26) opomenula okrivljenu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na Petru vrijeđajući je riječima: ‘Boli te ku*ac, kurva mala, kobila, smeće, majmun’ i drugo.


Okrivljena je vikala i na drugu djelatnicu Božicu (52), riječima: ‘Šta ćeš ti koji ku*ac meni govoritišta ja trebam popuniti’ jer joj je Božica rekla da je potrebno popuniti obrazac. Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navodi se u presudi.


Sudac je Željkukaznio sa 60 euraza remećenje javnog reda i mira te mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i Željka se na nju može žaliti.

(Izvor: Danica.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI