Pod utjecajem alkohola od dva promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima skrivio prometnu nesreću

Arhivska fotografija
(FOTO: istockphoto)

6.12.2023. | 09:06 | PU PSŽ
Pregleda: 1586

U utorak 5. prosinca 2023. oko 17.15 sati između mjesta Gaj i Antunovac, 68-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od dva promila i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima „B“ kategorije i za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole upravljao osobnim automobilom te uslijed nepropisnog kretanja desnim kotačima zahvatio putnu bankinu i sletio u putni kanal.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 68-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Trenkovo u Mirogojskoj ulici te u Požegi u ulicama Jurja Križanića i Primorska.


Dragovoljna predaja oružja


U utorak 5. prosinca 2023. na području Brestovca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao zatvarač puške, dvije puške i 606 komada streljiva.

Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.


VIŠE NA TEMU:
POLICIJA
PU PSŽ
ALKOHOL
VOZAČ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI