Počinje li napokon rekonstrukcija D 38 u Požegi?!

Frankopanska ulica
(FOTO: google)

24.2.2020. | 11:31 | M.B.
Pregleda: 8389

Naši vrijedni "izvori" obavijestili su nas kako bi uskoro, i to već sredinom ožujka, trebala početi rekonstrukcija državne ceste D38, dionice koja prolazi kroz Požegu.

Prema neslužbenim informacijama, čelni ljudi grada se danas sastaju s predstavnicima Hrvatskih cesta upravo kako bi diskutirali o ovoj temi. 

D38 je državna cesta u Hrvatskoj ukupne duljine  120,7 km. Cesta se proteže od Pakraca sve do blizine Đakova te prolazi kroz čvorove D51 Brestovac i Požega, D49 Pleternica i D53 Ruševo koji su također u Požeško-slavonskoj županiji. Upravitelj D38 su Hrvatske ceste d.o.o.Frankopanska ulica


Ako se pitate koja je to dionica kojom D38 prolazi kroz Požegu, radi se o ulicama Zagrebačkoj, Frankopanskoj, Zrinskoj i Osječkoj. Dakle, sve od ulaza u Požegu s brestovačke strane pa do izlaza prema Eminovcima i Vidovcima. 

Iako će ovi radovi značiti pokoji zastoj u prometu, vjerujemo da će se građani strpjeti jer doista je vrijeme da se ta dionica D38 obnovi. Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI