Pleternički KUD Orljava otputovao na međunarodnu smotru folklora u Crnu Goru

KUD Orljava Pleternica
(FOTO: pleternica.hr)

19.8.2023. | 09:18 | Grad Pleternica
IZVOR: pleternica.hr
Pregleda: 2172

KUD Orljava ove godine gostuje na Međunarodnom festivalu Montenegro fest koji se održava crnogorskom Baru od 19. do 23. kolovoza 2023. godine.

Festival je organiziran od strane WOFA (World Festival Association) te će na festivalu predstavljati kako grad Pleternicu i Požeško – slavonsku županiju tako i Republiku Hrvatsku.
– Na nastup odlazimo sa 37 članica i članova reprezentativne odrasle folklorne sekcije zajedno sa tamburaškom sekcijom. Na festivalu ćemo se predstaviti sa pjesmama i plesovima požeškog kraja, a s tom smo se koreografijom predstavili i na županijskoj smotri gdje smo odabrani da predstavljamo Požeško-slavonsku županiju na državnoj smotri u Čakovcu 28.10.2023. godine. Želimo se i ovim putem zahvaliti gradu Pleternici i gradonačelnici Mariji Šarić, Požeško-slavonskoj županiji i županici Antoniji Jozić, kao i svim ostalim sponzorima koji su pomogli u realizaciji ove turneje – istaknuo je Renato Brankovan, predsjednik KUD-a Orljava.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI