PLETERNICA JE BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN FRIZERSKI SALON: Valentina Marijanović odlučila je pretvoriti svoje snove u stvarnost

FOTO: 034portal

4.6.2023. | 13:28 | Andrea Luzanac
Pregleda: 12450

Tijekom proteklog tjedna Pleternica je postala bogatija za još jedan frizerski salon po imenu Briljantin. Vlasnica novootvorenog frizerskog salona je Valentina Marijanović, ima 26 godina i dolazi iz malenog mjesta pored Pleternice po imenu Bilice.O tome kako je došla na ideju otvoriti vlastiti frizerski salon, kaže kako je predugo radila za nekoga drugoga i nije joj bilo baš isplativo. Godine su odmicale, a mlada frizerka nije odustajala od svog sna, pa ga je u konačnici i ostvarila.


"Ideja nije došla preko noći i puno je tu bilo premišljanja, a od same ideje do realizacije trebalo mi je nekakva dva mjeseca. Pronašli smo prostor i bacili se u preuređenje i sada smo tu gdje jesmo, sretni i zadovoljni. ", rekla nam je Valentina.Valentina nam je priznala kako se nakon ideje o otvorenju vlastitog salona mnogo premišljala gdje će ga otvoriti. Hoće li to biti Požega ili Pleternica?! Iako je sve godine svoga rada provela u Požegi, odluka je pala na Pleternicu."Mnogi su me ispitivali kada ću i gdje krenuti raditi. Govorili su mi da gdje god odlučim otvoriti svoj salon da će doći te sam se ipak odlučila za Pleternicu. Razlog tomu je što mi je Pleternica bliža, moj sin ovdje ide u vrtić, muž također radi u Pleternici pa sam i ja odlučila ostati ovdje. ", ističe mlada vlasnica novootvorenog salona.

Da Pleternica ima već mnogo otvorenih frizerskih salona, Valentina je svjesna i sama. Nakon što je donijela odluku otvoriti vlastiti frizerski salon, nerijetko je dobivala komentare kao što su: "Još jedan frizerski? Pa zašto baš u Pleternici? Previše vas je."... Ipak, unatoč ovakvim obeshrabrujućim komentarima, Valentina je odlučila slijediti svoje snove i učinila je ono o čemu je najviše sanjala.Na putu do ostvarenja svoga sna imala je punu podršku svoje obitelji i prijatelja. Kako nam govori, veću je podršku imala od svih njih nego od same sebe. Ipak, priznaje nam da sve ovo ne bi uspjela sama.

"Najveću podršku dobila sam od svoga supruga i on je najviše zaslužan za ovaj moj korak u životu. On mi je bio vjetar u leđa kada je bilo najteže i da nije bilo njega vjerujem da bih i dan danas radila za nekoga drugoga.", nadodala je Valentina i pozvala sve građane u svoj novootvoreni salon.Frizerski salon Briljantin možete pronaći na adresi Ivana Šveara 14, Pleternica. Redakcija 034 portala ovim putem još jednom čestita mladoj vlasnici frizerskog salona i želimo joj puno sreće u daljnjem radu.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI