PLETERNICA: Druženje u prirodi za zlatnu dob

Druženje zlatne dobi u Pleternici
(FOTO: pleternica.hr)

12.4.2024. | 09:03 | Grad Pleternica
IZVOR: pleternica.hr
Pregleda: 2085

Prigodom Svjetskog dana zdravlja, a u sklopu programa Dnevnog i putujućeg boravka za osobe starije životne dobi koji se provode u Pleternici, udruga Hrvatsko žensko društvo Pleternica provodi niz aktivnosti kroz cijeli tjedan.

Kako bi potakli svoje korisnike na aktivno druženje i brigu o zdravlju, organiziran je izlet i druženje u prirodu na Ranču Čondić, u sklopu kojeg je održano i predavanje dr. med. specijalistice gastroenterologije Anamarije Jurić na temu „Nealkoholna masna bolest jetre – tiha epidemija 21. stoljeća“.
Hrvatsko ženskog društvo Pleternica odnedavno aktivno surađuje s općinom Jakšić s ciljem unaprjeđivanja kvalitete života djece, mladih, ali i osoba starije životne dobi pa su se takopripadnicima zlatne dobi pleterničkog kraja pridružili su se i prijatelji iz Jakšića zajedno s načelnikom Općine Jakšić Ivicom Kovačevićem, ali i požeško-slavonska županica Antonija Jozić te gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić.
– Ovdje smo da porazgovaramo, da nam ukažete na vaše potrebe i ono što mi možda iz naše perspektive ne vidimo, a vama je bitno. Dokazali smo da znamo privući sredstva i vaše potrebe ćemo i dalje nastaviti implementirati u sve buduće projekte. Kroz tjedan ili dva krećemo ponovno s Programom Zaželi koji vjerujem vama puno znači, a razlika u odnosu na ranije je ta što će sada program trajati tri godine. Za to smo se borili, Vlada Republike Hrvatske je prepoznala važnost i vjerujem da se tome veselite kao i naše gerontodomaćice – rekla je Šarić.Projekt koji je proistekao iz potrebe naših sugrađana, a koji je spreman za realizaciju je Centar za starije osobe. Uz gradnju pleterničkog Centra, gradi se i Centar u Jakšiću koji će svakako rasteretiti sustav i omogućiti usluge svima koji trebaju.

– Ovaj projekt koji zajednički provodite šalje uistinu jednu snažnu poruku, a to je ona poruka koju mi u Požeško-slavonskoj uvijek ističemo, poruka zajedništva, suradnje, poruka međusobnog poštovanja. Uz Centar za starije u Pleternici, s ponosom mogu najaviti i Centar za starije u Jakšiću koji je u fazi potpisivanja ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike na čelu s ministrom Marinom Piletićem. Dva su to centra za starije, a spomenut ću i Braniteljski centar u Pakracu u čiju se realizaciju ide, za sve one ljude koji su stali u obranu Republike Hrvatske i kojima kao društvo jako puno dugujemo. Vjerujem da je to jedna velika poruka Vlade da brine o malim županijama kao što je Požeško-slavonska županija i da skrbi o našoj zlatnoj dobi – rekla je županica Antonija Jozić.Komentari (1)
yellowdixie
12.4.2024.
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim--- use.mybedblog
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva 034portala. 034portal ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu [email protected].

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI