Plesni studio Marine Mihelčić na natjecanju u talijanskom Riminiju s čak 88 koreografija i osvojenih 68 medalja

FOTO: PŠS

23.5.2023. | 09:37 | PŠS
IZVOR: sport-pozega,hr
Pregleda: 1335

POŽEGA / RIMINI-Plesni studio Marine Mihelčić vratio se s velikog natjecanja u Riminijuu Italiji gdje su otputovali proteklog tjedna s dva autobusa punih plesača i roditelja plesnih studija iz Nove Gradiške i Požege. Čak 88 koreografijapokazale su se uspješne kao i uvijek, tako da su se vratili sa 34 zlatne medalje, 24 srebrne i 10 brončanih u raznim kategorijama i dobnim skupinama.Treneri i koreografi Nataša Ledić, Adrijana Jurić, Hana LedićiMarina Mihelčićbili su više nego zadovoljni.


Pored toga osvojili su i posebne nagrade: Za BEST TALENT - Iris Lalić osvojila je besplatnu kotizaciju i smještaj na sljedećem natjecanju u Pragu, Lora Ledić osvojila je kotizaciju i smještaj u Pragu te Leon Strinavić osvojio je kotizaciju u Pragu.- Bio je ovo kao i obično nezaboravan plesni vikend, gdje smo upoznali nove grupe i nove plesače Europe. Kako bi djeci ovaj put bio nezaboravan , usprkos velikim poplavama i zatvorenim cestama, posjetili smo Veronu, San Marino i Veneciju, upoznajući ih s Italijom. Sada je pred nama mogućnost odlaska u Prag u studenom i naravno što se posebno veselimo odlazak na natjecanje u u Pariz sljedeće godine u svibnju– istaknula je Marina Mihelčić

(Izvor: sport-pozega.hr)Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI