Plesne produkcije studija Marine Mihelčić održane u požeškom kazalištu

Ples
(FOTO: Ustupljene fotografije )

10.6.2024. | 08:56 | M.M.
Pregleda: 662

U subotu 8.06. u Gradskom kazalištu Požega održane su dvije završne produkcije Plesnog studija Marine Mihelčić s preko sto sudionika.

"U popodnevnim satima imali smo predstavu za mlađi dobni uzrast pod nazivom DAN OBOJEN MAŠTOM. Plesali su naši najmanji od tri do sedam godina uz nešto starije kolegice u dobi od 8 i 9 godina, u koreografijama Adrijane Jurić i Marine Mihelčić. Puno kazalište i veliki pljesak bila nam je najveća nagrada, za sve dane i sate uloženog truda.
Večernja predstava bila je novi izazov za naše plesače. Produkcija pod nazivom PLESAČI PRVOG REDA. Bilo je glume, plesa, uživanja u svakom trenutku ove predstave. Sve su to osjetili i u publici, koja je burnim pljeskom pokazala koliko im se sviđao naš novi projekt", rekla je Marina Mihelčić.
Uskoro se održava natjecanje u š.d. Tomislav Pirc 15. 06 i 16.06. pa Ivanjski krijes, a nakon toga će odmoriti do Zlatnih žica Slavonije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI