Plenković upravo: izbori na proljeće, HDZ već predstavlja nositelje lista

FOTO: N1 Screenshot

4.3.2024. | 17:23 | Katarina Knežević Metelko
IZVOR: Telegram.hr
Pregleda: 1495

Danas je održana sjednica šireg Predsjedništva HDZ-a nakon koje je pred novinare izašao Andrej Plenković. Prije toga je u Banskim dvorima održan sastanak koalicijske većine, za vrijeme kojeg su se pojavili medijski napisi da je sastanak sazvan iznenada i da se na njemu raspravlja o datumu raspuštanja Sabora, od kojeg počinju teći rokovi za raspisivanje izbora.

Premijer je rekao kako su donesene neke ključne odluke o raspuštanju Sabora i izborima. „Prva odluka je da će se izbori za Sabor održati prije izbora za Europski parlament. Ovo će biti zadnja sjednica prije raspuštanja“, kazao je. Inače, izbori za EU parlament bit će održani početkom lipnja.

Izvještajni Sabor HDZ-a je najavio za 17. ožujka u dvorani Lisinski. „Glavni tajnik stranke bit će šef izbornoga stožera HDZ-a, Nina Obuljen Koržinek članica stožera zadužena za izradu izbornog programa, Vlatko Vuković nadležan za financije, Marko Milić čelnik političko-medijske komunikacije u kampanji, a glasnogovornik stranke Zoltan Kabok“, kazao je premijer.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI