Plenković: ’Održali smo preliminarne razgovore s DP-om, uvjeren sam da ćemo postići dogovor.’

Andrej Plenković
(FOTO: N1)

22.4.2024. | 19:42 | Telegram
IZVOR: telegram.hr
Pregleda: 2100

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković bio je na sjednici Predsjedništva stranke i Nacionalnog odbora. Nakon sjednice rekao je da je zadovoljan rezultatima izbora.

“S obzirom da je bila nešto veća izlaznost, tamo gdje smo osvajali po osam mandata, sad smo osvojili sedam. Dogovorili smo da ćemo na konstituirajučoj sjednici Hrvatskog sabora opet predložiti dosadašnjeg predsjednika Gordana Jandrokovića i uvjeren sam da ćemo ga izabrati”, rekao je.
“Održali smo preliminarne razgovore s predstavnicima Domovinskog pokreta, uvjeren sam da ćemo postići dogovor. Prošli tjedan obavili smo dogovor i s predstavnicima manjina. Hrvatskoj je potrebna stabilnost i nastavak rada na rastu i razvoju”, dodao je.

Potvrdio da će biti nositelj liste


Plenković je potvrdio da će biti nositelj liste na izborima za Europski parlament. “Hoću. Hoću”, odgovorio je na pitanje novinara hoće li nositi HDZ-ovu listu za Europski parlament.


Opovrgnuo je tvrdnje oporbe da je to “bijeg u Bruxelles” i dodao da je to pobjednička lista onih koji stvarno rade za Hrvatsku. “To je pobjednička lista onih koji stvarno rade za Hrvatsku u Europi, da bude jača”, poručio je Plenković uoči sjednice predsjedništva HDZ-a.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI