Pitanje za USKOK i DORH: Što se čeka?

FOTO: HDZ Požega

12.4.2024. | 08:18 | Redakcija 034
Pregleda: 41351

Čitatelji ocijenili:

5

Tragom naših sada već nebrojenih članaka i šokantnih detalja vezanih uz rad aktualnog gradonačelnika Požege, dr. sc. Željka Glavića, a u kojima smo iznijeli niz nevjerojatnih činjenica i “slučajnosti” koje je ponajprije napravio s dužnosti koju trenutno obnaša, a to je ona gradonačelnika, odlučili smo se postaviti jedno logično pitanje.

Korištenje krana na privatnoj zgradi, izgledna politička kupovina gradske vijećnice, sumnjivo osnivanje upravnog odjela i imenovanje pročelnice, kupnja nekretnine u sklopu Muzeja po cijeni od čak 3738 eur/m2 samo su neke od zvučnijih afera koja se događaju za vremena Glavića, bez ozbiljnijih reakcija istražnih tijela, a takvih radnji ima još. Za navedeno postoje itekako indicije da su počinjena ozbiljna kaznena djela, a za što do danas nitko nije procesuiran, pretresan ili privođen pa se stječe dojam da je pojedincima dozvoljeno što im se prohtje.

Isto tako, podsjetit ćemo čitatelje, ali USKOK i DORH, kako su WhatsApp poruke bile dovoljne da se primjerice pretresaju i privode u istražni zatvor nekadašnji sudac Županijskog suda u Požegi Predrag Dragičević i nekadašnji gradonačelnik Požege Darko Puljašić?!?! Iako ništa od silnih poruka nije sprovedeno u djelo, nadležna tijela kao da ne mare i kao da selektivno biraju koga će i zašto pretresati i privoditi, stvarajući privid u svoj neovisni rad, a čime nas zapravo podsjećaju da su gore spomenute dvije institucije zapravo samo partijski alati koje čekaju nečiji mig ili znak, no možda je to samo subjektivan dojam i možda griješimo.


Onim politički pismenijima jasno je da je Puljašićeva glavna krivnja ta što je predsjedniku najdomoljubnije stranke HDZ i tada predsjedniku Vlade Republike Hrvatske, Andreju Plenkoviću, rekao ne. Ako je to najveća krivnja neke osobe ili političara što je iznio svoj stav i svoje mišljenje, onda se nemamo razloga smijati Putinovoj Rusiji i njihovoj demokratičnosti jer ni sami nismo baš toliko daleko od toga.


U nedavno provedenoj anketi na 034 portalu, podsjetit ćemo najčitanijem lokalnom portalu u Požeško-slavonskoj županiji, čak 83,82% ispitanika smatra da USKOK i DORH štite gradonačelnika Glavića, dok njih tek 16,18% smatraju da ga ne štite. Podatak je to koji dovoljno govori za sebe, a uzorak ispitanika je 309 što je reprezentativan broj za sredinu kao što je Požega i Požeško-slavonska županija.

Još jedna nevjerojatna činjenica je ta da vladajući HDZ očigledno smatra da je u ovih sada već gotovo tri godine Glavić bio odličan požeški gradonačelnik, pa tako Glavića stavljaju na listu za Hrvatski sabor, a gdje će izgledno je i završiti.

Na kraju, postavljamo pitanje USKOK-u i DORH-u, ne zbog Glavića, Puljašića niti Dragičevića, nisu oni ni važni, a čak i predsjednik Zoran Milanović optužuje DORH i Ustavni sud da su pod kontrolom HDZ-a, postavljamo ga zbog pravde, poštenja, dosljednosti i povjerenja u neovisne institucije:”Što se čeka?”


Komentari (1)
yellowdixie
12.4.2024.
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----- use.mybedblog
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva 034portala. 034portal ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu [email protected].

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI