Pijana Slavonka napala taksista koji ju je odbio voziti: ʺOdje..., marš, je... ti bog mater, gnjido...ʺ

taxi
(FOTO: bsale.com.au)

3.4.2022. | 14:47 | 034portal
IZVOR: Danica.hr
Pregleda: 4562

Taksisti  se nerijetko nagledaju svakakvih scenarija tijekom obavljanja svoga posla, a isto tako nerijetko prevoze alkoholizirane osobe  koje su nerijetko i agresivne. Jedno takvo neugodno iskustvo imao je i vozač taxija u Slavoniji.

Naime, sve se dogodilo u Virovitici nešto prije 23.30 sati, kada je ratoborna Biljana pod utjecajem alkohola napala i izvrijeđala taksista jer ju nije htio odvesti doma.

“Narušavala je javni red i mir pod vidnim i jakim utjecajem alkohola (očitana koncentracija alkohola 1,49 g/kg) ispred zgrade u Virovitici, S. Radića 21, revoltirana što ju je vozač vozila Taxi Cameo Virovitica odbio prevesti na željenu lokaciju radi problema u plaćanju i njenom ponašanju. Vičući i galameći na javnom mjestu, istog je vrijeđala riječima: ‘Odje…, marš, je… ti bog mater, gnjido, što si htio jeb…, pi… ti materina, govno jedno smrdljivo’. Takvim ponašanjem je nastavila i po dolasku policijskih službenika”, navodi se u nepravomoćnoj presudi, prenosi Danica.hr.


Ratoborna Slavonka osuđena je novčanom kaznom u iznosu od 740 kuna,  a uz novčanu kaznu mora platiti i sudske troškove u iznosu od 100 kuna.VIŠE NA TEMU:
TAKSI
VOZNJA
VIROVITICA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI