Ovo postaje sve bolje: Tekija d.o.o. dobila još jednog direktora ?!

FOTO: Tekija d.o.o.

8.7.2024. | 17:47 | Redakcija 034
Pregleda: 8098

Kolege s pozeski.hr objavili su vijest kako je Tekija d.o.o., inače tvrtka u većinskom vlasništvu Grada Požege (74%) te u suvlasništvu Gradova Pleternice i Kutjeva i Općina Velika, Brestovac, Jakšić, Čaglin i kaptol, od 1. srpnja 2024. godine dobila još jednog direktora! Da, dobro ste pročitali.

Na novootvoreno radno mjesto tehničkog direktora imenovan je Krešimir Prpić, inače brat zaposlenika Tekije d.o.o., Krunoslava Prpića, službenika za informiranje, predstavnika radnika te člana Nadzornog odbora Tekije d.o.o.. Nije poznato je li za ovakvu odluku direktor Anto Bekić imao ikakvu suglasnost požeškog gradonačelnika Željka Glavića i ostalih suvlasnika, no bez suglasnosti ili s njom, ovakva i slična imenovanja u gradskim tvrtkama i ustanovama nisu uobičajena za posljednju godinu mandata. 

Podsjetit ćemo na situaciju iz 2021. godine kada je današnji gradonačelnik, a tadašnji predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege, Željko Glavić, s dnevnog reda sjednice skinuo točku kojom bi se podignule plaće zaposlenicima gradske uprave, uz obrazloženje nadolazećih lokalnih izbora i pritiska javnosti. 


Hoće li gradonačelnik Glavić ostati dosljedan svojim političkim kriterijima te hoće li i u ovoj situaciji biti odlučan kao i 2021. pa će reagirati, ostaje za vidjeti. Je li tvrtki koja ima tek nešto više od 100 zaposlenika potreban još jedan direktor, procijenite sami.
Ispod članka nalazi se anketa s pitanjem:"Smatrate li imenovanje još jednog direktora u Tekiji d.o.o. opravdanim?"

ANKETA
Smatrate li imenovanje još jednog direktora u Tekiji d.o.o. opravdanim?
Kliknite na jedan od ponuđenih odgovora.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI