OTVORENO PRVENSTVO ĐAKOVO: Lucija Grbeš osvojila turnir

FOTO: ŠTK Požega

24.5.2023. | 09:14 | ŠTK Požega
Pregleda: 840

Izvrsni rezultati stižu sa OP Đakova do 10 godina , koje se odigralo protekli vikend 20.-21.5. Naši natjecatelji su nastupili na pojedinačnom natjecanju i ostvarili sjajne rezultate, a natjecanje je okupilo ukupno 72 djece iz cijele regije. Natjecanja u tenisu su zahtjevna, jer traju od 2 do 4 dana i odigrava se 4 do 7 susreta, a svaki susret zna trajati i do 2 sata.Lucija Grbeš je osvojila i ovaj turnir i potvrdila namjere za sudjelovanje na natjecanju najboljih u Hrvatskoj, koje će se odigrati u rujnu ove godine.


Nastupili su i Olga Iva Brkljač - 2.mjesto srebrne skupine Paula Petričević - 1.mjesto brončane skupine Emanuel Kosina - 3.mjesto brončane skupine Jakov Šarić - 5.mjesto brončane skupine Matej Jakovljević - 1.mjesto zelene skupine Marko Mlakar - 2.mjesto zelene skupineRanije, krajem travnja i svibnja, Lucija Grbeš je nastupala i u starijoj kategoriji do 12 godina i postigla zapažene rezultate. OP Vukovara , pojedinačno 3.mjesto i parovi 2.mjesto

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI