Otvorena velika Pivac market-mesnica u Pleternici

Pivac- otvorenje u Pleternici
(FOTO: Promo)

24.4.2024. | 14:31 | Sponzorirani članak
Pregleda: 6591

Čitatelji ocijenili:

5

Stanovnici Pleternice i okolice dobili su atraktivnu lokaciju za svakodnevnu kupnju cjelokupnog asortimana za kućanstvo, i to po uvijek povoljnim, konkurentnim cijenama!

Pivac market-mesnica u Pleternici svečano je otvorila vrata moderno uređenog prostora, opremljenog po najvišim trgovačkim standardima. Novootvorena poslovnica nalazi se u neposrednoj blizini dosadašnje, na adresi Mlinska ulica 25, a prostire se na gotovo 200 četvornih metara prodajnog prostora. Poslovnica je opremljena novom modernom opremom atraktivnog dizajna i rashladnim vitrinama u skladu s najvišim tehnološkim standardima.
Još bogatija ponuda


Posebno mjesto u asortimanu zauzima raskošna ponuda svježeg mesa i prvorazrednih mesnih delikatesa, a osim artikala iz vlastite proizvodnje Grupe Pivac, u novouređenoj market-mesnici očekuje vas prošireni asortiman od čak 1.700 ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala renomiranih domaćih i stranih top brendova. Bogata i raznovrsna ponuda obuhvaća mliječne i pekarske proizvode, svježe voće i povrće, smrznuti i konditorski program, alkokolne i bezalkoholne napitke, higijenske potrepšine i ostale proizvode za domaćinstvo.„Mještani Pleternice svoju kupnju od danas mogu obavljati u novom, suvremeno uređenom prostoru, koji svojim modernim interijerom i atraktivnim ambijentom još bolje odgovara na potrebe potrošača. Zahvaljujemo na vjernosti dosadašnjim kupcima, a u cilju još većeg zadovoljstva kupaca i dalje ćemo nastaviti raditi na svakodnevnom unaprjeđenju kvalitete ponude i razine usluge“, poručila je Ivona Vukosav Leko, direktorica maloprodaje Mesne industrije Braća Pivac.U povodu otvorenja kupci su imali prilike uživati u degustacijama vrhunskih delicija i poklon-paketićima iznenađenja, a najsretniji, 300. kupac osvojio je poseban dar – cijeli Dalmatinski pršut, najpoznatiji i najpopularniji premium artikl iz asortimana Grupe Pivac.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 7 do 20 sati i subotom od 7 do 17 sati, dok će nedjeljom biti otvorena prema rasporedu radnih nedjelja.Širenje mreže maloprodaja

Maloprodajna mreža Grupe Pivac trenutačno broji gotovo 240 poslovnica diljem Hrvatske. U posljednjih nekoliko godina investicije u maloprodaju intenzivirane su kroz otvorenja market-mesnica velikog formata, širenje mreže poslovnica, renovaciju postojećih prodajnih objekata i proširenje asortimana.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI