OTKRIVAMO: Pleternica bi uskoro mogla dobiti svoj prvi trgovački centar


(FOTO: 034portal)

5.2.2023. | 12:39 | Andrea Lužanac
Pregleda: 10608

Građani Pleternice danas gotovo i da ne moraju odlaziti u Požegu  po pitanju trgovina jer gotovo sve što im je potrebno mogu pronaći u trenutno dostupnim trgovinama. Ipak, Pleternica je maleni gradić u razvoju koji iz godine u godinu dokazuje da nije "malo veće selo" kako ga mnogi stanovnici nazivaju.

Upravo u ovom malenom gradiću vlasnik jednog trgovačkog centra vidio je novu priliku za svoj razvitak. U četvrtak su dan proveli u Pleternici, vjerovali ili ne tražili su mjesto koje bi im najbolje odgovaralo za izgradnju prvog trgovačkog centra u Pleternici, a u konačnici su ga i pronašli.

Naime, nuđena im je Industrijska zona u Pleternici kao najbolja opcija za ovaj pothvat ali oni se ipak nisu složili s tom idejom, oni su htjeli nešto bliže centru grada. Od cijelog grada najbolju priliku vidjeli su upravo u Školskoj ulici.
U razgledanju grada za oko im je zapelo ni više, ni manje nego 12 čestica koje se nalaze odmah preko puta Sportske dvorane. Svih ti 12 čestica podijeljeno je na najmanje 12 vlasnika i od svih vlasnika potreban je potvrdan odgovor da će isto zemljište prodati vlasniku trgovačkog centra. Ipak, da će uspjeti u svom naum mala je vjerojatnost jer većina tih vlasnika si je već napravila ulaz u dvorište prolaskom kroz ista zemljišta.Zasigurno se pitate odakle nam sve ovo i koliko je sve ovo zapravo istina... E pa informacije dolaze iz provjerenih izvora jer je upravo naša novinarka, kao vlasnica jedne od tih 12 čestica u Pleternici, kontaktirana od strane potencijalnog kupca.

Novi trgovački centar u Pleternicu će sa sobom donijeti i brojna nova radna mjesta, a isto tako donijet će i glavobolju malim obrtnicima koji su svoju sreću pronašli ili tek pokušavaju pronaći u Pleternici.

Ukoliko im ovaj plan i uspije, Pleterničani gotovo da neće imati potrebu sjedati u automobile i odlaziti u Požegu u shopping pa bio trgovački centar izgrađen u Školskoj ulici, Industrijskoj zoni ili pak na nekoj trećoj lokaciji.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI