Organizirani prijevoz iz Novske na Bazene Lipik - od ponedjeljka 20.7. !

FOTO: compas.com.hr

18.7.2020. | 08:57 | Mladen Mirković
IZVOR: compas.com.hr
Pregleda: 1820

Od 20. srpnja (ponedjeljak) bit će uspostavljen svakodnevni organizirani prijevoz na relaciji Novska - Bazeni Lipik - Novska, kao svojevrsna prilika za kupanje na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku, doznajemo od Ivane Pleše, voditeljice Turističke agencije Lira Travel.

Polazak je predviđen u 9 sati na autobusnom kolodvoru – kod pizzerije Miško, a povratak u 18 sati s Bazena Lipik. Cijena karte iznosi 20 kuna u jednom smjeru, dok je cijena povratne karte 40 kuna. Plaćanje će se vršiti u autobusu.

Za više informacije možete kontaktirati na broj 0993808467 ili putem maila [email protected]. Prilika je ovo i za posjetiti Ergelu Lipik, ali i prošetati perivojem u sklopu Toplica Lipik koji skriva brojne znamenitosti.


Tijekom ljetne sezone očekuje nas pregršt događanja na kompleksu bazena uz ugostiteljsku ponudu. Pratite Facebook stranicu Bazena Lipik za dodatne informacije. Lipik vas čeka!

VIŠE NA TEMU:
LIPIK
BAZENI
PRIJEVOZ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI