Održan tradicionalni noćni malonogometni turnir u Zagrađu

25.6.2023. | 08:46

B.H.

Pregleda: 2156

FOTO: B.H.

25.6.2023. | 08:46 | B.H.
Pregleda: 2156

U organizaciji NK "Graničar" iz Zagrađa već po tradiciji krajem lipnja održava se malonogometni noćni turnir na betonu u sklopu školskog sportskog kompleksa. Navedeni turnir je okupio ponajbolje majstore malog nogometa s područja Slavonije koji su pokazali još jednom svoje umijeće u ovoj igri.Prije početka turnira svojim dolaskom gradonačelnica Pleternice Marija Šarić dala je podršku ovom sportskom događaju koji je promocija sporta u ovom dijelu Požeško-slavonske županije. Svi sudionici mogli su uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi jela i pića te kvalitetnom nogometu koji su prezentirali nogometaši.

Usprkos nepovoljnoj vremenskoj prognozi turnir je okupio 20 ekipa. Nekoliko stotina posjetitelja pratilo je ovaj tradicionalni događaj. Kao i prošle godine laskav naslov pobjednika turnira odnijela je ekipa Helde iz Buka te novčanu nagradu od 300 e i pehar pobjednika.

Drugo mjesto je osvojila ekipa "Sokolovi" iz Starog Slatnika 150 e + pehar a treće mjesto i novčanu nagradu od 70 e + pehar Autodijelovi Barišić. Ekipa MNK "Amigos" je osvojila četvrto mjesto i pehar. Najbolji golman turnira je bio Luka Mazal koji je osvojio pehar kao i najbolji igrač turnira Gabriel Marčinović.Ispred organizatora priznanja i pehare su podijelili Bruno Horvat dopredsjednik NK "Graničar" Zagrađe, tajnik Branimir Štimac te članovi uprave Ivan Gazilj i Karlo Srdarević. Sudačka dvojka Grgić i Baltić gotovo bez i jedne greške odsudili su ovaj turnir.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI