Održan malonogometni noćni turnir u Zagrađu

FOTO: Bruno Horvat

24.6.2024. | 12:25 | Bruno Horvat
Pregleda: 2108

Kraj lipnja uvijek je vrijeme kada zaljubljenici u mali nogomet dođu na svoje. Tako je i ove godine NK "Graničar" Zagrađe uspješno organizirao još jedan malonogometni noćni turnir u svome mjestu na igralištu iza škole.Kao i prijašnjih godina okupili su se ponajbolji znalci ove igre koji su odmjerili svoje snage te u zanimljivom i napetom natjecanju izborili vrijedne novčane nagrade i pehare od organizatora. Nekoliko stotina posjetitelja uživalo je u dobrom nogometu te svojim navijanjem podupirali su svoje klubove.

Organizator se je pobrinuo za bogatu eno gastro ponudu koja nikoga nije ostavila nikoga ravnodušnim. Laureati ovogodišnjeg turnira su 1. mjesto ekipa "Žvaljavci", 2. mjesto ekipa "Krajačići", 3. mjesto ekipa "Šedo Zeba Gradac" i 4. mjesto ekipa "Ulica žarke ljubavi".Ovogodišnji najbolji igrač turnira je Martin Šubara dok golmansku titulu je osvojio Mario Tutić. Nagrade najboljima podijelili su Karlo Srdarević i Bruno Horvat ispred uprave kluba. Ovogodišnji djelitelji pravde na turniru su bili sudački par Baltić i Novinc.Turnir i druženje su se održali sve do ranih jutarnjih sati uz puno glazbe, plesa i pjesme za željom da se tradicija u Zagrađu nastavi. Svojim dolaskom podršku turniru ispred pokrovitelja je dao Domagoj Katić zamjenik gradonačelnice grada Pleternice.


VIŠE NA TEMU:
MALI NOGOMET
TURNIR
ZAGRAĐE
NOĆ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI