Dođite na odličan provod na osvježavajućim lipičkim bazenima uz noćno kupanje

Odličan provod na osvježavajućim lipičkim bazenima uz noćno kupanje
(FOTO: compas.com.hr)

16.7.2020. | 16:18 | Mladen Mirković
IZVOR: compas.com.hr
Pregleda: 1982

Ništa nije više osvježavajuće nego baciti se u bazen za vrijeme vrućih ljetnih dana. Tome svjedočimo i posljednjih dana na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku gdje sadržaja za posjetitelje ne nedostaje.

Tijekom proteklog je vikenda na bazenima upriličen turnir u badmintonu te škola šaha za koju je iskazan iznenađujuće velik interes, a tako će zasigurno biti i narednih dana. O nadolazećim sportskim sadržajima čitatelje ćemo pravovremeno informirati, a za sad je sigurno kako će ovog petka i subote, 17. i 18. srpnja na bazenima biti organizirano noćno kupanje, naravno, uz strogu kontrolu, odnosno poštivanje udaljenosti i ostalih epidemioloških mjera.
Cijena cjelodnevne ulaznice tijekom radnog dana na bazenima iznosi 15 kuna, a nakon 16 sati ulaz je 10 kuna. Slično je i za dane vikenda, odnosno blagdana. Cijena cjelodnevnih ulaznica iznosi 20 kuna, a nakon 16 sati je 15 kuna. Za učestale posjetitelje bazena spremne su i mjesečne, odnosno sezonske ulaznice. Tako mjesečna ulaznica iznosi 200 kuna, dok je cijena sezonske ulaznice 300 kuna. Djeca do 3 godine ne plaćaju kartu, a cijena sezonske ulaznice za ostalu djecu, mlade do 18 godina i studente iznosi 150 kuna.


VIŠE NA TEMU:
BAZENI
LIPIK
NOĆNO KUPANJE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI