Obrt Lotus: Oaza cvjetne kreativnosti u Vetovu

Lotus- cvijeće Vetovo
(FOTO: kutjevački.hr)

23.3.2024. | 09:55 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 2863

U Vetovu, kroz šarenilo boja i miris cvijeća, nalazi se Lotus – obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge, u vlasništvu Ivane Jakeljić Hruške. Ovaj obiteljski obrt već više od 25 godina donosi radost i ljepotu svojim kupcima, baveći se veleprodajom i maloprodajom cvijeća.

Priča o Lotusu nije samo priča o poslu, već priča o nasljeđivanju obiteljske tradicije i predanosti ljubavi prema cvijeću. Ivana je preuzela posao od svojih roditelja, koji i danas s ljubavlju rade i pridonose uspjehu obrta.
Godinama su prisutni na sajmu u Lipiku, gdje dijele svoju strast s ljubiteljima cvijeća i upijaju nove ideje i trendove. Također, redovito ih možete susresti na tržnicama u Požegi i Pleternici, gdje njihovi štandovi odišu raznolikošću boja i vrsta cvijeća.
No, Lotus nije samo poslovno ime, već i simbol suradnje i podrške lokalnoj zajednici. Suradnja s općinama omogućava uređenje javnih površina cvjetnim aranžmanima, doprinoseći ljepoti i pozitivnoj atmosferi u okolnim prostorima.Posvećeni radu i kvaliteti, Lotus svojim kupcima nudi širok spektar cvjetnih aranžmana i usluga. Bilo da je u pitanju posebna prigoda ili samo želja za uljepšavanjem prostora, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno.Posjetite ih u njihovom čarobnom prostoru u Vetovu u Požeškoj ulici 56E, od ponedjeljka do subote, od 8 do 18 sati, i uronite u svijet cvjetne inspiracije i ljepote.

Želimo im daljnji uspjeh i puno sreće u njihovom neprekidnom cvjetnom putovanju!

izvor: kutjevački.hrSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI