Obavijest o provođenju javne rasprave o prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana PSŽ i Strateškoj studiji o utjecaju na okoliš IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana PSŽ

Prostorni plan
(FOTO: PSŽ)

16.9.2023. | 10:55 | PSŽ
IZVOR: pszupanija.hr
Pregleda: 1850

Provodi se javna rasprava o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana Požeško-slavonske županije (dalje u tekstu: Izmjene i dopune Prostornog Plana) i Strateškoj studiji o utjecaju na okoliš IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana Požeško-slavonske županije (dalje u tekstu: Strateška studija) u jedinstvenom postupku koje koordinira i provodi Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Požeško-slavonske županije.

Javni uvid i javna rasprava Izmjena i dopuna Prostornog Plana i Strateške studije provodit će se u trajanju od trideset (30) dana, od 22. rujna 2023. godine do 23. listopada 2023. godine.

Javnost i zainteresirana javnost može obavljati javni uvid u Stratešku studiju i Izmjene i dopune Prostornog plana, u službenim prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Požeško-slavonske županije, Županijska 7, Požega, svakog radnog dana od 8:00-14:00 sati.


Strateška studija i Izmjene i dopune Prostornog plana bit će s danom početka javne rasprave dostupne i na mrežnim stranicama Požeško-slavonske županije (www.pszupanija.hr) i Zavoda za prostorno uređenje Požeško-slavonske županije (www.zpu-psz.hr ).

Javno izlaganje, u svezi predmeta javne rasprave, održat će se 5. listopada 2023. godine, s početkom u 10:00 sati u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije, Županijska 7, 34 000 Požega.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe javnosti i zainteresirane javnosti, u svezi predmeta javne rasprave, mogu se upisati u knjigu/bilježnicu primjedbi koja se nalazi uz izloženu dokumentaciju na mjestu javnog uvida, davati u zapisnik u vrijeme trajanja javnog izlaganja ili dostaviti u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, a zaključno sa zadnjim danom javne rasprave, na adresu: Požeško-slavonska županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Županijska 7, Požega (uz naznaku: Javna rasprava-Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog Plana i Strateška studija).

Obavijest o provođenju javne rasprave dostupnaovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI