NOVITET U POŽEGI: Otvorena tvrtka za strojnu obradu metala- Lemi d.o.o.

Lemi d.o.o.- Hrvoje, Ivan i Ilir
(FOTO: 034 portal)

12.5.2024. | 09:20 | Promo
Pregleda: 10516

U Požegi je od prije 10-ak dana dostupna usluga strojnog obrađivanja metala koju pruža novootvorena tvrtka Lemi d.o.o. Vlasnici su joj tri prijatelja Požežanina; inženjer strojarstva Ivan Šakota, te Ilir i Hrvoje.Tvrtka Lemi vrši usluge izrezivanja proizvoda i poluproizvoda pomoću CNC laserske rezačice materijala od čelika, aluminija, INOXa i bakra.


"Mi ovdje izrađujemo 2D strojne dijelove kao što su na primjer poljoprivredni dijelovi, zatim ukrasne panele za vanjske ograde, panele za rukohvate, reklamne ploče, razne nosače, te sve ostalo po želji naših kupaca. S obzirom na to da u Požegi većinu ovakvih strojeva posjeduju velike tvrtke za vlastite potrebe, možemo reći da smo ovdje među prvima koji pružaju ovakve usluge direktno kupcima. Dakle, kod nas dođete i naručite što želite, a mi se trudimo uslugu izvršiti u najkraćem mogućem roku", kažu nam momci iz Lemi d.o.o.
Kako sami kažu, vjeruju da će od pružanja ove usluge najviše koristi imati upravo poljoprivrednici za izradu poljoprivrednih dijelova.

Sve dodatne informacije dobit ćete na kontakt broju 099/876 46 06 ili mailom [email protected] te osobnim dolaskom u sjedište tvrtke u Požegi, Zrinska ulica 14 tijekom radnog vremena od ponedjeljka do petka od 7.00 do 15.00 sati.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI