Nogometna poslastica u Biškupcima povodom obilježavanja 70 godina od osnutka kluba

BSK Biškupci
(FOTO: Ustupljene fotografije)

5.3.2024. | 09:23 | 034 portal
Pregleda: 1876

Na igralištu BSK Biškupci „Jozo Jelić Suzi“ 30. 05. 2024. u 17:00 održat će se središnji dio proslave „dijamantnog pira“ kluba te će se tom prigodom igrati utakmica između veterana BSK Biškupci i veterana GNK Dinamo Zagreb. Očekuje se dolazak velikih Dinamovih zvijezda u mirovini. Uprava kluba, ovim putem, poziva sve ljubitelje nogometa da svojim dolaskom uveličaju proslavu obljetnice osnutka kluba.Nogometni klub BSK Biškupci osnovan je 15. 10. 1954. godine i od tada kontinuirano djeluje kao sportska udruga. Kroz povijest se natjecao na raznim razinama te je sudjelovao na mnogim turnirima. Klub trenutno broji 82 člana, a natječe se u seniorskoj kategoriji II. ŽNL Požeško-slavonske županije te je aktivna i škola nogometa koju pohađa 32 djece.


Uprava kluba nastoji osigurati što bolje uvjete treniranja/igranja nogometa na igralištu „Jozo Jelić Suzi“ te su u budućnosti planirani brojni projekti kako bi se osigurali što bolji uvjeti igre te kako bi klub doživio još puno obljetnica.


Vidimo se 30. 05. 2024. godine u 17:00 u Biškupcima na igralištu „Jozo Jelić Suzi“.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI