NK ’Graničar’ iz Zagrađa darivao najmlađe

NK Zagrađe darivao djecu
(FOTO: Ustupljene fotografije)

24.12.2023. | 09:39 | B.H.
Pregleda: 2206

Tradicionalna podjela poklona za najmlađe sumještane u organizaciji NK "Graničar" Zagrađe povodom nadolazećih blagdana održala se i ove godine. Kao i prijašnjih godina klub s "Glivnjaka" odlučio je napraviti jednu humanu gestu te darivati svoje najmlađe sumještane.Kako bi ova priča bila potpuna članovi kluba s prigodno okitili "saonice" Djeda Božićnjaka te zajedno s "vilenjacima" krenuli niz mjesto. Tijekom puta su nailazili na vesela i rumena dječja lica koja su čekala svoje poklone. Svako dijete u mjestu je dobilo svoj poklon te su se mogli fotografirati s djedicom.

Brojni mještani ovog pitomog slavonskog sela dočekali su veselu povorku s tradicionalnim slavonskim delicijama koje su bile ponuđene na degustaciju.Cijeli događaj je prošao uz puno pjesme, plesa i dobrog raspoloženja što je svakako razveselilo sve sumještane. Ovom prigodom podijeljeno je 85 paketića za najmlađe. Dječjem veselju nije bilo kraja. Još jednom su članovi i igrači NK "Graničar" iz Zagrađa pokazali veliko srce i ljubav prema mjestu gdje žive, rade te treniraju.Smisao i svrha kluba nije samo osvajanje prvenstva i bodova već humanost, društvena uključivost i solidarnost prema društvu u kojemu radi i egzistira.Članovi kluba ovom prilikom svim ljudima dobre volje u našoj županiji čestitaju Božić te žele sve najbolje u 2024. g. Vidimo se iduće godine ponovno na "Glivnjaku".

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI