NK ’Graničar’ iz Zagrađa darivao najmlađe

NK Zagrađe darivao djecu
(FOTO: Ustupljene fotografije)

24.12.2023. | 09:39 | B.H.
Pregleda: 2503

Tradicionalna podjela poklona za najmlađe sumještane u organizaciji NK "Graničar" Zagrađe povodom nadolazećih blagdana održala se i ove godine. Kao i prijašnjih godina klub s "Glivnjaka" odlučio je napraviti jednu humanu gestu te darivati svoje najmlađe sumještane.Kako bi ova priča bila potpuna članovi kluba s prigodno okitili "saonice" Djeda Božićnjaka te zajedno s "vilenjacima" krenuli niz mjesto. Tijekom puta su nailazili na vesela i rumena dječja lica koja su čekala svoje poklone. Svako dijete u mjestu je dobilo svoj poklon te su se mogli fotografirati s djedicom.

Brojni mještani ovog pitomog slavonskog sela dočekali su veselu povorku s tradicionalnim slavonskim delicijama koje su bile ponuđene na degustaciju.Cijeli događaj je prošao uz puno pjesme, plesa i dobrog raspoloženja što je svakako razveselilo sve sumještane. Ovom prigodom podijeljeno je 85 paketića za najmlađe. Dječjem veselju nije bilo kraja. Još jednom su članovi i igrači NK "Graničar" iz Zagrađa pokazali veliko srce i ljubav prema mjestu gdje žive, rade te treniraju.Smisao i svrha kluba nije samo osvajanje prvenstva i bodova već humanost, društvena uključivost i solidarnost prema društvu u kojemu radi i egzistira.Članovi kluba ovom prilikom svim ljudima dobre volje u našoj županiji čestitaju Božić te žele sve najbolje u 2024. g. Vidimo se iduće godine ponovno na "Glivnjaku".

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI