Njemačka udruga Renovabis podržala projekt Katoličke gimnazije- Eko kamp Belli

Renovabis podržao Eko kamp Belli
(FOTO: Ustupljene fotografije)

14.5.2024. | 08:20 | M.P.
Pregleda: 896

Eko kamp Belli ove se godine održava po šesti put u organizaciji Katoličke gimnazije s pravom javnosti. U petodnevnom kampu uz domaćine sudjeluju učenici i mentori iz Srpske pravoslavne opšte gimnazije „Kantakuzina Katarina Branković“ iz Zagreba, Škofijske gimnazije Vipava iz Slovenije, Katoličkog školskog centara „Don Bosco“ iz Žepča, Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ iz Travnika, Katoličke klasične gimnazije iz Virovitice te nam se na jedan dan planinarenja pridružuju i predstavnici Katoličke osnovne škole iz Požege.Kroz brojne aktivnosti sudionici se upoznaju s Požegom i njenom okolicom, prirodnim i kulturnim znamenitostima, upoznaju se međusobno, aktivno sudjeluju u međukulturalnom i međureligijskom dijalogu, otkrivaju sličnosti i uče kako razlike prepoznati i koristiti kao prednosti.

"I upravo je vrijednost tih aktivnosti prepoznata i od strane Renovabisa, Akcije solidarnosti njemačkih katolika s ljudima srednje i istočne Europe sa sjedištem u Freisingu. Na našu zamolbu za potrebe realizacije ovoga projekta Renovabis je odobrio donaciju u iznosu od 2 500 eura. Ovim putem im se zahvaljujemo što su unatoč svojim skromnim sredstvima kojima raspolažu spremni poduprijeti naš dugogodišnji projekt", rekli su iz Katoličke gimnazije.
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI